За нас

АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ „ИМОТИКОН“

Агенция за недвижими имоти „Имотикон“ е иновативна компания, която е съсредоточена в продажбите на ново строителство, големи жилищни и офис проекти. Компанията е част от дружеството „СНД Кепитъл“ АД и разполага с три офиса в София и един в Пазарджик.

“СНД Кепитъл” АД е акционерно дружество, което предлага в портфолиото си пълна гама от услуги в сферата на недвижимото имущество: покупко-продажба, наеми, жилищни и търговски площи, технически дю дилиджънс, управление на строителния проект, маркетинг и продажби, връзки с клиенти, както и цялостен фасилити мениджмънт, професионално почистване, пълно юридическо oбслужване, финансово - счетоводни услуги и охранителна дейност. С дългогодишния си опит и доказалите се професионалисти, „СНД Кепитъл“ АД е създаден, за да бъде сред водещите в бранша, както в България така и в чужбина.

Зад новата компания „Имотикон“ стои експертен екип с богат опит в продажбите на жилища, жилищни и офис проекти, който през 2017 г. спечели приз във вторите годишни награди на Imoti.net в категория „Малък и среден бизнес“.

„Имотикон“ разполага с най-богатата и ежедневно актуализирана база данни на недвижими имоти ново строителство в София. Широката гама от имоти ни позволява да предложим на всеки клиент най-доброто решение за придобиване на жилищен имот, наемане на търговска площ или закупуване на парцел.

Мисията на компанията е да осигури високо професионално ниво на услугите, като същевременно гарантира максимална ефективност и безопасност на операциите с недвижими имоти. В „Имотикон“ се стремим към непрекъснато разширяване на кръга на клиентите чрез установяване на дълготрайни партньорски отношения, стъпващи върху принципите за взаимно доверие, които позволяват на всеки доверил се на компанията клиент да ни препоръчва на свои близки, приятели и колеги.

Имотикон“ е нов бранд, който отговаря на изискванията на модерния човек. Нашите клиенти са хора с желание да живеят в качествена среда – предлагаме им не просто жилище, а среда за живот.

Предоставяме им качествена услуга чрез работа с професионално обучен консултант, който познава отлично пазара. Екипът ни използва един от най-иновативните софтуери в България. Благодарение на него, клиентът има постоянна онлайн обратна връзка какво се случва с неговия имот, ако продава – брой посещения в сайтовете за имоти, огледи, запитвания и т.н. От друга страна, консултантът успява да даде по-високо качество на услугата, която предлага. Купувачите имат специален достъп до системата, като получават пълна информация за всички инвеститори и строители в София. Допълнително те могат да прегледат всички оферти на консултанта в специална платформа и да следят какво ново им се предлага, като отбелязват онлайн кое им допада и кое не и за кой имот искат оглед.

ПОРТФОЛИО ОТ УСЛУГИ:

При покупка на имот:
При покупка на имот:
Други услуги:

При продажба или отдаване под наем, нашите брокери на недвижими имоти ще направят безплатна оценка на имота.

При оценка на имота се взимат под внимание много параметри - местоположението и инфраструктурата, характеристиките на конструкцията на сградата и апартаментите например, състоянието на комуникациите, качеството на ремонта, ако е направен такъв. Извършва се мониторинг на цената на подобни предложения, като при анализа се взима предвид не само цената, посочена в предложенията за продажбата на апартаменти от различни бази данни, а и реалната цена на сключени сделки на подобни обекти.

За продавачите е важно да знаят каква е сумата, която купувача е готов да плати, затова нашите брокери прогнозират ликвидност на имота, като се има предвид състоянието на пазара (търсене и предлагане).